РУС ENG

"COUNTRY" style by Chak

In the framework of the following project the INTRO studio renovated the interiors of a country cottage for a family of four.  The main requirement of the clients was for the interior to be light and clean without the load of excessive details.

The biggest challenge for the project designers lay in the support pillar right in the middle of the main room. The designers managed to come up with a functional solution - a cupboard with a glass case window was constructed around the column providing large storage space and helping to zone the space better.

In the vast hall of the first floor a home cinema and a library were placed. There another interesting solution was found by the designers: the library wardrobe served as the hiding place for two doors leading to the master and children bathrooms. Two false windows were constructed at the top of the frame as a nice accent to the height of the ceiling.